Så gott grötrecept.

Hej Så glad att jag plockade undan lite av sommarmöblerna. Jag har fortfarande kvar så att vi kan sitta ute för vi kommer få fler fina dagar men jag har några möbler som är lite känsliga mot att bli blöta och det är något vi kommer få mycket av.  Nog prat om detta. Igår efter vi hade ätit så tog vi alla fyra en lång kvällspromenad så jag klarade mina 10000 steg. Så fin kväll och så mysigt att gå med sina söner. Det är så mysigt för nu har grannarna börjat sätta ut frukt som man får ta och även blommor. Har bott här i 30 år och har aldrig sett det här tidigare. En hade lagt ut blombuketter som du fick betala för. Kul att se hur fantasin går loss  hos oss villaägare. När det är varmt brukar jag sätta ut en vattenskål till djuren. Så mycket fantasi hade jag.
Nu måste jag ge er ett tips på en nyttig gröt som smakar mannagrynsgröt . Den ligger även uppe på min Insta men lite mer uppmärksamhet är den värd. Så god.

Du tar 0;75 dl havregryn och mixar till ett pulver. Går snabbt att göra. Häll på två dl vatten och lite salt. Koka upp till mannagrynsgröts konsistens. Riv ner ett halvt äpple och stek eller ha i den andra halvan rå. Häll sen på det du vill ha. Tack http://FoodpharmacysFör receptet 

Dags att fortsätta att arbeta . Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *