Recept på en havregrynsgröt som smakar äppelpaj.

Hej mycket att göra idag så jag hoppar direkt till receptet på den goda havregrynsgröten.

Det här är för en portion. Ta en dl havregryn 1/2 krm salt, 2,5 dl vatten . Lägg i en kastrull eller i micron. Gör du gröten i micron ta lite mindre vatten då. Ta ett äpple o riv ner halva äpplet i gröten. Jag hällde även i lite gurkmeja och kanel. Den andra halvan av äpplet skär du i tunna skivor och steker i smör och lite kanel. Hacka lite hasselnötter och häll på. Ta även lite granola på. Värm upp mjölken och vispa upp så det blir skum. Jag använde havremjölk men du tar det som passar dig. Sen är det bara att njuta och tacka fina http://Yayanomi  för det goda receptet.

Ja ha en härlig dag och håll avstånd och ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *