Barnbarn är livets efterrätt

Hej på er ja då var helgen slut och jag har haft en så bra helg om man inte tänker på vår tvättstuga för den fick vi inte alls fixat. Strunt samma vi fick trevligt besök och hjälpte sonen riva en garderob och så fick vi även träffa lilla Michelle. Hon är inte så liten längre . Fyller 6 månader om några veckor. Wow stoppa tiden och gör mig starkare, för jag känner när jag bär henne att jag inte orkar lyfta upp henne i luften. Det är väldigt roligt med barnbarn för när man ser henne så upptäcker man hela tiden nya saker med henne. Just nu såg jag ett nytt rörelsemoment. Hon börjar titta ner lite som att hon är lite blyg. Så sött. Ska bli kul att se hur hon är på lördag. Ja vår äldsta son kommer äntligen på besök så vi ska ha en stor familjemiddag. Ska bli så mysigt och vi får hoppas att det blir bra väder.
Okej jag var ute och wow va kallt det var. Jag är inte riktigt redo för det kalla vädret. Är ni det.

På kvällen blev det lite filmmys med yngsta sonen. Vi såg en dansfilm och en legofilm. Ja dom var faktiskt bra.
Ja ny vecka och den här veckan hoppas jag att vi blir färdiga med tvättstugan, vågar knappt säga det.
okej dags att ta hand om dagen och imorgon ska ni få ett recept på en gröt som smakar äppelkaka. Puss och ta hand om er ?

2 svar på ”Barnbarn är livets efterrätt

  1. Ja just det ja Anette hur går det med styrketräningen…………..den roligaste träningen!!!!!! Jag har skaffat Nintendo switch plus Ring fit adventure…………roligt sätt att träna på, betydligt mer kul än att gå/springa på springband…………….

    • Hej det låter spännande.kul att höra att du har kommit igång med träningen. Vad är det för något. Jag får höra med Birger. Ha en fin dag .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *