Mina tankar om tiden.

Hej Ni vet att man brukar säga att tiden går fort men nu känner jag att augusti har bara försvunnit. Vips så är den snart borta. Är det så för  att livet är så inrutat. Dock så gillar jag det, men  Man kanske bara ska  vakna o ta dagen som den kommer. Dock lite svårt när man har jobb att sköta och en mage som kurar på speciella tider. Så hur spontan kan man då bli.  Ibland undrar jag hur det blir när man blir pensionär, kommer man leva lika inrutat. Jag gillar att se framemot helger och den här härliga fredagskänsla som man har. Kommer den försvinna, ja jag vet inte . Jag är förstås inte där nu men så snabbt som tiden går är vi där snart. Många säger att vi lever för helgerna och det stämmer nog en del och det är väl det som kommer bli skillnad att du kommer kunna ha middagsbjudningar mitt i veckan. Jag tror också det beror på vilka vänner,familj, miljö och jobb man har. Bor man nära så springer man bara över till varandra . En sak vet jag iallafall att ha vänner är dödsviktigt.

Ha en bra dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *