Dags att börja ta hand om vår miljö och våra levande varelser.

Hej I går tipsade min yngsta son om ett program på Kunskapskanalen . Så vi började titta på det till en god varm kopp te. Jag har börjat att dricka te med icaffe. Att dricka te har nu stigit till en helt annan nivå. Wow så gott det har blivit, sen är det bästa med det här är att det är veganskt. Mitt mål är att släppa mejeriprodukter för djurens och för min egen hälsa . Svårt när jag älskar att baka och älskar att äta kakor. Dock så gör jag det bara till helgen. Vi får se om jag i framtiden lyckas ta bort det helt men nu tappade jag vad jag ville säga. Programmet hette medelhavet med Simon Reese . Ett väldigt intressant program . Han visade hur några människor hjälpte skadade sköldpaddor och dom visade även vad som fanns i deras mage. Ja det var inte fisk utan bara en massa plast. Plasten som finns i våra hav tror dom är maneter. Så människor nu skärper vi oss SLÄNG SKRÄP DÄR DET SKA VA. Vi pratar så mycket om hur vi ska rädda vår miljö, så alla ni som har en ny generation i famnen lär dom att ta hand om vår miljö. Lär dom att respektera alla levande varelser och kom ihåg det ni gör kommer era barn göra. Så börja med er själv, döda inte insekten utan bär ut den.  För någon har ju missat något när man tror att man kan slänga en pastapåse i havet.  Till oss andra,  Plocka upp om vi ser skräp och säg till om vi ser någon gör något dumt.  Hörde att Tyskland hade infört någon lag om hur länge man fick lämna en hund ensam , hur ofta en hund behöver gå ut och hur länge en hund fick stå bunden. Så bra att dom visar att man inte får behandla djur hur som helst.

Ja så nu visar vi kärlek till alla levande varelser. Ha en bra dag och ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *