Utflykt,barnbarnsmys,födelsedagsfirande och fel namn.

Hej på er Hoppas att ni mår bättre.

Vi har haft en härlig helg. Vet inte om ni tycker det är tråkigt att läsa om vad jag gjort. Ibland blir jag osäker vad jag vill med min blogg, men om vi kör en snabb genomgång. På Fredagen gjorde vi nougaten , tyvärr glömde vi att vi halverade mängden så vi hällde i för mycket äggvita i så den blev inte som jag tänkt mig. Vi får göra om den. Säg till om ni vill ha receptet. Så vi satte oss ner i soffan och åt fredagspopcorn. Det var så mysigt. Lördagen hade jag tänkt att vi skulle bli färdiga med golvet men då kommer min kära man och säger att han behöver två ventiler till. Alltså jag orkar inte. Skönt att det är sista rummet. Ja glöm det , så vi åkte iväg och satte oss vid vattnet o åt äggsmörgås med morotskaka till. Så mysigt hade vi där , helt ensamma låg vi där och lyssnade på sommarpratarna. Vi hade beställt pasta från pizzerian så det var bara till att komma hem till färdig mat och ett glas rött. Vi började med en Ny italiensk serie mirakel. Svårt att säga något Om den men den känns bra.
Söndagen var vi hembjudna på födelsedagsfika hos Hjalmar . Så kul att komma hem till sina barn och fika. Att dom har ordnat allt själv och det hade dom gjort så bra . Så kul när nästan alla var där . Två saker hände när jag skulle sätta mig i deras gamla utestol den gick sönder , dock fick jag veta att den var gammal och sliten. Så jag var inte för tjock. Sen fick vi se att bageriet hade stavat fel på namnet på tårtan men det roliga var att hans morfar kallade honom för det ibland. Så lite rätt blev det men den var fantastisk god och sonen blev glad att det blev över så han kan även mumsa på den idag, som Tur var fick han träningsbyxor och kettlebells i födelsedagspresent. Han hade önskat sig detta. Vi köpte faktiskt en som du kan variera vikterna med och det blir inga märken i golvet för dom är fyllda med sand. Okej dags med lite bilder.

platt som en pannkaka.

Inte så glad för att va hos mormor. Michelle vill till mamma. Strunta i i mitt bandage utan titta Istället på söta lilla Iris som ligger och tittar ut. Kul med barn och hundar.

Ja här är den fantastiska tårtan. Tror jag ska beställa en sån när jag fyller år.  Ska bli kul o se vad jag då kommer få för namn.
Ha en fin dag och ta hand om er och kom ihåg att ni är bäst ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *