Den här mannens tankar kan man bli kär i

Hej på er
Vill ni se en rolig bild som jag tog på utflykten som vi gjorde i helgen men sen kom jag till att tänka på tänk om det är några ungdomar som har varit elaka och slängt upp skorna. Då är det ingen rolig bild. Då kom jag även till att tänka på varför blir vissa barn elaka. Varför blir vissa mobbare och varför blir vissa mobbad. Om man ser dom här signalerna tidigt borde man kunna stoppa det. Kan ett barn va som en ängel hemma och sen i skolan som en satan. Ja jag vet inte men något måste göras.  I går lyssnade jag på sommarpratarna. Om jag inte var lyckligt gift så hade jag blivit kär i den här mannen. Iallafall i hans tankar. Nu är ni säkert nyfikna på vem han är men först kommer bilden på skorna

Alltså hur lyckas man .

Johan H Andresen Om fler kunde tänka som du gör. Gå in och lyssna . Jag ska helt klart ta reda på mer om vad han har gjort. Gillar du att lyssna på en man med ett otroligt driv och ett människohjärta. Mycket entreprenör snack.  Okej dags att ta hand om dagen. ?

4 svar på ”Den här mannens tankar kan man bli kär i

 1. Att kasta upp sina gamla skor till allmän beskådan i stadsmiljön är främst i USA sedan länge ett populärt uttryck för någonting. Vad skokastaren vill säga med sin handling vet han eller hon förmodligen bara själv.

  Det kallas shoe tossing eller shoefiti, vilket ger en antydan om att det liksom i graffiti ska ligga någon form av budskap bakom skokastandet.

  Letar man på nätet finns en uppsjö av förklaringar till varför skorna hamnar där högt över gatan. Vanligast är att man misstänker att skorna ska markera att det finns droger till försäljning i området.

  En annan vanlig teori är att kriminella gäng kastar upp skor på platser där medlemmar i brödraskapen ska ha mördats. Något långsökta förklaringar eftersom man i USA ofta hittar mängder av skor hängande på ledningar över stora trafikleder.

  Mera romantiska förklaringar är att skorna symboliserar ett kommande bröllop, slutet på ett skolår eller markerar att någon har brutit upp för att starta ett nytt liv.

  I Skottland sägs det att tonårskillar markerar att de har blivit av med oskulden genom att slänga upp sina skor över en telefonledning.

  Enligt Wikipedia ska skokastarfenomenet ha sin upprinnelse i filmen Wag the dog från 1997. En amerikansk president avslöjas med en sexskandal inför sin återvalskampanj.

  För att ge nationen annat att tänka på anlitas en Hollywoodregissör för att iscensätta ett påhittat krig med Albanien. Ett krig kräver en krigshjälte för att tända folkets patriotiska känslor.

  Så skapas den fiktive Sgt William Shumann, ihjälskjuten bakom fiendens linjer. I filmen börjar folk spontant kasta upp skor på ledningar för att hylla den stupade soldaten Old Shoe.

  Vad skokastaren på Långgatan vill säga med sitt tilltag vet bara hon eller han. Den som har en förklaring eller skokastaren själv är välkommen att höra av sig till tidningen.

  Alla tilltalas inte av att skor har blivit ett nytt sätt att uttrycka sig. En läsare som tycker att skorna är anskrämliga har mejlat Södran och vill att vi uppmanar kommunen att städa bort eländet.

   • Brukar inte lyssna på sommarpratarna särskilt ofta men eftersom du tyckte man skulle lyssna på Johan H. Andresen så varför inte tänkte jag. Håller med dig verkligen, det var ett givande program…………mycket intressant att lyssna på. Tack för tipset. Ha en fin familjeträff/middag i morgon och krya på dig.

    • Så kul att du lyssnade och att du gillade den. Tack för din omtanke. Jag mår bättre nu och jag hade en så mysig helg med familjen. Tyvärr så åker Lu snart tillbaka igen . Så jag får passa på att njuta lite till. Hoppas att allt är bra med er. Jag ringer när han har åkt.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *