Inget speciellt att skriva om.

Godmorgon Ja jag vet inte vad jag ska skriva men jag kände att jag vill ändå säga hej för att inte bryta rutinen som har kommit tillbaka. Jag vill bara säga att på Insta fick jag en del kommentarer om vilket läppstift jag skulle välja och det flesta tyckte som jag sonoran.  Ja nu är det helg och faktiskt har vi lite roliga planer.På söndag ska vi på födelsedagskalas hos en av mina söner och på tal om födelsekalas fyller mitt lilla mini hjärta 5 månader. Alltså vad det händer saker hela tiden. Små barn utvecklas så snabbt.

Giraffen fick Emilia i sin blöjtårta som vi fixade till hennes babyshower och nu sitter fina Michelle med den i munnen. En härlig känsla. Vi ses på söndag. Men det gäller söndag men helgen består av flera dagar. Vi håller på med storstädning i hela huset. Vi tar ett rum i taget och vi har många rum. Så det tar sin lilla tid.  Dagtid plockar jag undan allt och efter vi ätit städar vi rummet.
Vi ska även fortsätta med tvättstugan, gud vad vi har haft problem med rummet som jag trodde skulle gå på en kvart. Jag borde ha lärt mig efter ha renoverat ett helt hus att det tar mycket längre tid än man tror. Dock är vi på slutet. Vi ska lägga det nya golvet och sen kommer det roliga att få inreda. Ja jag visar när det är klart. Ja som vanligt är det dags att komma igång med en ny dag. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *