Ingen bra dag , jag går in i en grotta .

Hej

Ingen bra dag igår. Det va en bra sak från början men sen så styrde jag in på fel spår. Jag försöker alltid fixa saker. Jag tror att jag hjälper människor men snarare så gör jag bara saken sämre. Det borde jag ha förstått. Jag skulle från början aldrig kommit på den här idén.   Jag tror att jag skulle bli regissör. Tydligen så gillar jag att styra människor.  Allt blev fel. Jag tror en sak och en annan person tror en annan sak. Det är viktigt att va tydlig mot varandra annars kan det gå fel. Det skrivna ordet kan tolkas på många olika sätt. Jag tror även att vi har ett så stressigt liv att vi inte läser texten ordentligt eller så läser vi texten som man vill att det ska stå. Det är även viktigt att när man märker någon har förstått texten fel att man går in i tid och rättar till det för annars kör man på för man tror att den andra är på samma spår. Det sista man vill är att man ska göra fel och göra någon illa. Jag brukar alltid säga att man lär sig av sina misstag och det gör man också. Jag ska sluta fixa och styra andras liv o  saker. Okej jag hoppas att jag inte skriver något i bloggen som kan tolkas fel, isåfall vill jag be om ursäkt för det. Jag kanske ska sluta blogga för Jag vill att du ska få inspiration och må bra av att läsa min blogg.okej nu behöver vi prata om något roligare  Så då lämnar vi dessa tankar iallafall här. Nu ska vi prata om något mer lättsamt. Vi ska prata om läppstift. Vilken färg ska jag välja . Ska jag gå på det starka röda eller ska jag gå på en svagare färg.

Sen borde jag inte köpa något för jag sparar pengar till en hund. Okej många snygga färger. Jag har ju redan en röd , så det lutar mer åt en sonoran. Jag tycker färgen speglar på vilket humör man är på så idag skulle jag ha svart läppstift.Har det  Lite jobbigt på det personliga planet.  Okej mina vänner ny dag och nya tag. Ta hand om er ? och tack för du orkade läsa texten ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *