Ett svårt val men magkänslan sa ja.

Hej på er

Ja idag skulle jag göra något kul men jag har bestämt mig för att hoppa av. Jag och Hj skulle åka och besöka Em och lilla Mi . Han har fortfarande semester men jag kände att det är bättre att han får träffa henne själv. Ett svårt val då jag vill gärna träffa dom och hitta på något kul. Vi kan kanske göra om det nästa vecka. Ja min magkänsla säger att det blir bra.
okej och på tal om magen så åt jag något som jag tycker ni borde göra.

quinoa pad med marinerad tempeh. Så gott, jag kommer verkligen köpa tempeh fler gånger. Vill ni ha receptet så säg bara till och jag vill i vanlig ordning tacka Food Pharmacy för det goda receptet.
Ja mina vänner jag är så sugen på att köpa kläder men samtidigt känns det så onödigt när man bara är hemma. Ja jag får se vad jag gör men nu ska jag iallafall fortsätta göra en ny matlista för två veckor. Jag började igår och idag ska jag se vad vi behöver köpa in för i kväll lägger vi beställningen. Hoppas att vi får en tid hos ica maxi . Har ni tänkt på det va livet har blivit mycket lugnare. Du flänger inte runt på en massa aktiviteter och möten. Är det bra eller dåligt. Ja det kan vi prata mer om sen. Nu måste jag ta hand om mina kunder men först göra mina morgonrutiner.  Ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *