Mina två tokiga beställningar

Hej på er vilken värme vi har och då har jag beställt en flaska bus, ja då tänker ni säkert är hon inte klok. Det är ju bara att gå ut och sola men nej det är det inte. Jag kan ligga i fem minuter sen tycker jag att det är tråkigt och sen blir jag inte brun. Sen ska vi även va lite försiktig med att sola. Så då gick jag på all reklam jag sett och köpte en Ida Warg bus.

Så nu hoppas jag att jag ska få snygga bruna ben och då menar jag hela benet både framsidan och baksidan, för nu är det bara knäna som får färg. Jag kommer berätta om jag blev nöjd. Vi beställde en sak till som man tydligen har till julen , ja ni ser vilken tokig beställning jag gjort. Vi ska nämligen i helgen testa att göra fransk nougat. I trädgårdstider gjorde kocken Tareq Taylor fransk nougat och jag och leif blev helt galna. Vi måste också göra det , sen ska vi inte glömma att vi tittade på det en måndag då det värsta sockerbehovet slår till efter helgens frosseri. Då kan man inte motstå hemmalagad fransk nougat. Så till helgen smäller det för nu har vi alla ingredienser för att göra godiset.

Det kan ju inte annat än bli bra med en sån här snygg förpackning. Wow va färger har för betydelse för vilken känsla man får. Den här ser ut att va störtdyr men den kostade bara 49kr.  Ja nu är det tisdag så jag får vänta några dagar . Dags att ta tag i dagen . Ha en fin dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *