En bra och dålig helg.

Hej på er har ni haft en bra helg. Jag har haft en bra och dålig helg men Vi kör det bra som hänt i helgen för ni vet att man ska lägga fokus på det som är bra och det som är dåligt får man bara gilla läget och gå vidare. Inte fastna i det. Bara acceptera det och sen gå vidare. Något man lär sig när saker inte är bra är att man uppskattar det som är bra tusen gånger mer.  Okej vad var det som var så bra i helgen. Vi hade en så mysig kväll med vår son och hans flickvän. Ibland är det enklaste så bra. Vi körde med att beställa pizzor från foodora och jag hade bakat helgens kaka som så lustigt blev en kanelbullepizza. Vi hade en supertrevlig kväll med mycket skratt så tårarna rann. Älskar när man får skratta så . Det är så kul att träffa ungdomarna för man ser sig själv när vi höll på att fixa vårt liv och hem. Tänka sig att det gör man fortfarande och efter ett tag så ska vi börja om igen. Livet går tydligen ut på att hela tiden fixa något och även känns det som människor måste hela tiden ha något att längta till. Nu pratar många om att dom längtar till hösten. Längta inte utan njut där du är nu för du vet inte hur nästa dag ser ut.  Dock så vet jag att kakan blev god så vill ni ha receptet så säg till

okej som tur var fick jag en bit över så jag kunde bjuda min dotter och hennes familj på fika när dom kom på besök. Alltså Michelle bara växer och blir sötare för varje dag som går. Vi hade köpt en hel hög med klänningar till henne. Nu ska hon ha st 68. Sen var vi helt slut och satte oss och drack ett så gott vin med nudelsoppa.

också en väldigt enkel middag.
Sen avslutade vi kvällen med att titta på unge Morris . Så bra serie. Ja nu är det tillbaka till det bra livet. Rutiner och nyttig mat. Jag mår bäst då. Ta hand om er ? och glöm inte att hålla avstånd. I morgon ska jag berätta vad jag har beställt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *