Vakna för tidigt och träningstips

Hej på er

Ja jag vaknade sex på morgonen och kunde inte somna om och klockan sju började byggjobbarna. Några hus bort från oss håller dom på att gräva och spränga. Jag personligen tycker att man inte borde få börja sju på morgonen när dom bygger i ett bostadsområde. Plus att det är semestertider. Okej om det bara gäller en eller två dagar men är det ett större projekt borde man ta hänsyn till dom som bor här. Ja det var inte det här vi ska prata om utan något helt annat.  Jag har länge undrat hur jag ska träna och nu har jag hittat lösningen. På SVT play finns Sofia Åhman Min nya morgonkompis.

Okej varför gillar jag det här. Hon visar tydligt hur man ska göra. Ger alltid två alternativ. På stol eller ligga på golvet. Du kan välja mellan Lättare variant eller svårare variant, du väljer själv vad du vill göra. Visar även vad som kan gå fel . Hon har även en tid och ett mönster som man följer. Det känns verkligen att det har ingen betydelse hur stark och vig du är. Det är bara att göra sitt bästa. Hon har även yoga pass. Så jag har tänkt gå igenom alla program och sen plocka ut godbitarna. Hon berättar även vad rörelsen är bra för, så vill jag träna ryggen så gör jag dom här rörelserna. Jag hörde en läkare säga att i dessa tider är verkligen rörelse och motion viktigt. Vi stärker immunförsvaret. Så mina kära följare då sätter vi igång och som det ser ut nu när vi är hemma så mycket så finns tiden. Den tiden du har lagt på att ta dig till jobbet kan du nu istället lägga på träning. Gör en bokning i ditt schema och skriv att du inte får strunta i det, du kanske kan ge dig själv en straffuppgift om du inte gör det. Du vet kommer du inte till ett avtalat möte så får du ändå betala för mötet. Tex inom vården eller din frisör.
Ja jag skall iallafall gå och träna nu. Nu vill jag bara önska er en härlig dag och helg. ?Må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *