Tanka energi och ett litet vattentips.

Hej och vad jag fick energi av att igår träffa mina kära familjemedlemmar. Vi pratade och skrattade. Det behövdes verkligen. Ludvig skypade så han var ju nästan med. Dock så hade jag så roligt att jag glömde fota. Ett bra betyg. Ja som ni vet så älskar jag rutiner och jag kan säga er att idag har dom gått åt pipsvängen men det gör inget för jag fick ett långt härligt samtal med äldsta sonen. Träna kan jag göra sen men jag ska erkänna att jag har träningsvärk. Jag lovade att jag skulle ge er ett tips men jag får spara det till imorgon men ni ska få ett annat tips. Ett väldigt litet och enkelt. Om du ska på en utflykt eller att du gillar att ha en vattenflaska med dig ta och lägg in den i frysen under natten. Då har du en kall dryck att ta med dig.

Jag har ingen bild på vattenflaskan för det blir en hemmadag men jag har en bild på min morgonrutin. Ett glas isvatten med citron i och en frukt. Jag älskar nektariner. Så nu passar jag på att frossa i dom. Ja nu önskar jag er en härlig dag och glöm inte att hålla avstånd.
? Ni är bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *