En konstig dag

Hej

Nu har jag inte skrivit till er på några dagar, har jag saknat det . Vet inte jag ska väl erkänna att det är mycket roligare med Insta . Du träffar nya vänner och du gör lite olika utmaningar. Just nu gör jag en yoga utmaning . 10 dagar med att väcka kroppen. Ja det låter som något enkelt men det är det inte. Kommer jag fortsätta tror inte det jag kommer ta en del övningar men annars går jag tillbaka till min egen träning som jag faktiskt saknar. Här kommer länken till yogan för hon är väldigt bra. https://m.youtube.com/user/BrettLarkinYoga

i går var en väldigt konstig dag. Vi hade en träff med vårt barnbarn och vi träffade även min brors fru och en av hennes döttrar. Det tråkiga var att vi träffades för att den andra systern blev opererad så vi hade en picnic i Tantolunden utanför Södersjukhuset. Inga besök . Dessa djävla tider. Dom själva bor i Skåne så det var längesedan vi sågs . Tråkigt bara att det var så här men vi hade en jättetrevlig dag. Jag tror faktiskt att den här tiden har gjort att vi uppskattar familjen , släkten och vännerna mer. Gud vad man saknar att få krama och röra vid sina nära och kära.  Ja och när man har roligt så går tiden så fort. Okej nu har vi en härlig helg framför oss . Ta hand om er ?

5 svar på ”En konstig dag

  1. Svejs! Länge sen jag skrev på din blogg, men nu undrar jag har inte ni tagit Coronatest och antikroppstest i familjen!? Skall ni inte göra det!? Tog antikroppstest igår på Tingsvägen 19, helt underbart duktig labbsköterska som tog testet……kände inte ens när hon satte nålen. Fantastiskt. Fick inget blåmärke bara en 4 mm blodprick…..så skickliga skall de vara som jobbar med sådant. Och jag som är svår att ta blodprov på!!!!! Hörs igen.

      • Fick som Tommy resultat: Negativ, på antikroppstest. Kostigt virus varken Tommy eller jag har haft Corona men Szandra…..man har väl T-celler istället och det är ju starkare skydd men det syns ju inte på detta test tyvärr. Ha det så trivsamt!

  2. Jag och Lotta firar namnsdag idag hon i Uppsala jag hemma. Vi sågs på landet i går det får räcka hehe………………Tommy Szandra och kompisen Amir åkte ut med båten tom i morgon. Förra fredagen åkte jag Kjelle Tommy och Lotta ut över dagen, fantastisk dag så soligt och varmt. Lotta simmade från båten till Kaninholmen och tog en geocach…..strongt eller hur. Vi var på Fjäderholmarna och gick runt ön rätt mycket folk men de flesta höll avstånd. Sen åt vi på Rökeriet bl a rökta räkor med aioli plus andra röror och gott. Det är toppen att komma ut när vädret är fint men jag är den klumpigaste i gänget i och med att jag har besvär med rörelsen…..det är lite jobbigt för mig när alla är så smidiga och snabba. Hörs igen då.

    • Hej Så härligt att höra att du följde med och grattis i efterskott. Ja men du vet hur viktigt det är med rörelse. Kämpa på Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *