Min helg när jag skrämmer mitt barnbarn

Hej

Vilken härlig helg det har varit . I lördags bakade jag ett så gott bröd men det bästa var den polska kakan till vår lilla träff med vårt barnbarn. Vi hade hoppats på att resten av familjen skulle följa med men tyvärr blev det inte så. Ja Emilia blev lite ledsen för hon vill ju gärna visa upp sin skatt  men det kanske va tur att dom inte kom för Michelle är just inne  i en fas och gillar inte främlingar.  När vi höll henne blev hon jätteledsen. Vi var jätteläskiga men däremot fick kakan tummen upp, ja inte av Michelle för hon helammar utan av resten av familjen. Efter mycket kel och prat åkte vi hem och åt pizza . Sen fortsatte vi mysa med en brasa på altanen. Lyssnade på sommarpratarna och pratade om framtiden. Ja det kommer hända en massa saker men det tar vi på resans gång. Ni får receptet imorgon för nu ska jag ta hand om min hundkompis som är på besök. Ha en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *