Radioskugga och saknar människor

Hej Ja en ny vecka och en ny helg har gått och inte har det hänt så mycket. En snabbvisit av vår ena son och hans flickvän, nej ingen visit dom kom bara för att hämta släpvagnen. Lite tråkigt att dom inte hade tid att stanna och prata lite vi saknar människor att prata med. Okej jag vet dom är unga och har många järn och planer. Samma sak med min dotter som reste till Gotland , jag hoppades att man skulle få se en massa bilder och filmer på lilla Michelles första semester. Radioskugga men jag hoppas att dom har det bra. Okej tur att jag har er att prata med och nu ska jag berätta för er om vårt misslyckande försök att hitta ett sätt att slippa gå tillbaka på vår vandringstur men vi hittade ingen väg att köra och sätta bilen. Så ja vi får gå fram och tillbaka som tur är så är det bara 12 km och det står i boken att det är en lätt tur.  Så mycket vätska,mat och godis och många vilopauser så fixar vi det. Lyssna på sommarpratarna och lyssna på naturen. Det ända som kan va problem är vädret. Inte så kul om det regnar.
Här kommer en bild på min lilla äng. Så stolt att jag lyckades få det att växa där.
Dags att träna och meditera sen en skål havregrynsgröt. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *