Så snygga munskydd till stilmedvetna herrar

Alltså mina kära det är fredag och sista jobbdagen för oss. Ja vi kommer ju jobba lite med vårt företag för så är det när man är egen. Ja det kommer bli en konstig semester men jag har bestämt mig för att vi ska hitta på säkra utflykter. Det blir till att vandra och besöka ställen som det inte är så mycket folk. Ja vi får göra det bästa av situationen. Vi får tänka utanför boxen. Har ni tips så får ni gärna komma med det. Det får bara va dagsutflykter.

Så nu ska vi köpa munskydd och nu måste jag tipsa till er herrar som gillar klass och stil gå in på http://Henrypoole.com eller http://Cadandthedandy.co.uk

Jag är så lycklig lottad att jag har en man och mina söner som är intresserad av att klä sig snyggt. Ja kläder är roligt och det är lite roligt att det går mode i något som är superallvarligt. Alla sätt för textiellbranchen att överleva. Så smart. Jag har alltid gillat kläder och att hitta på snygga outfits. Hattar är också något jag gillar.
Ja tiden går och jag har mina rutiner som jag måste ta tag i men följ mig på Insta o stories Ha en bra helg och ta hand om er. ?

1 svar på ”Så snygga munskydd till stilmedvetna herrar

  1. Ha det är klart du är men inte på samma sätt som Ludvig. Varför jag inte skrev om dig var för jag först tänkte att det skulle handla om kläder för män men sen såg jag att det även var snygga munskydd för kvinnor. Ha en fin dag och kul att du skrev. ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *