Vilken bus ska jag köpa

Hej på er Hoppas att ni mår bra. Här rullar det på som vanligt. Igår åkte vi till tippen och vi försökte räkna ut när det inte var så mycket folk. Vi var där vid sju och då var det inte mycket folk men tyvärr så kom det mer folk. Så det var ingen bra tid . Nästa gång vi kör som blir imorgon kör vi fem. Hoppas att det blir bättre. Det är så hemskt att behöva tänka så här varje steg man tar och på tal om steg så behövde jag inte gå så långt när vi kom hem. Blev en del steg på tippen.
Ja nu är jag igång igen i skönhetsdjungeln. Jag tänkte köpa bus och det finns som vanligt en uppsjö av produkter. Det är lite lättare för mig för jag köper bara sånt som inte är testat på djur.  Jag tror jag ska testa den här.

Vet ni något om den här eller har ni några andra tips så säg gärna till. Jag har iallafall läst att det ska va bättre med mousse än kräm. Det ska va lättare att smörja in. Jag tänker bara smörja in mina ben. Jag har så sjukt svårt att få färg på mina ben. Jag får fin färg på mina knä men resten av benet vill inte. När det är varmt så går jag mest i baddräkt. Ja ja nog pratat om detta men jag lovar berätta om resultatet.  Okej dags att ta hand om den här härliga dagen. Ha en fin dag och ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *