Nu är det slut.

Hej Ja då har vi börjat med vår rensning och hur känns det. Ja jag kan säga att jag har blandade känslor. Ni måste tänka Er att jag har bott halva mitt liv i det här huset. Vi pratar om nästan 30 år. Med stor familj och stort hus blir det en del saker och många minnen.  Många av sakerna har man sparat för att använda sen och nu blir det inget sen. Samtidigt är det skönt att bli av med sakerna. Vi har sparat mycket från deras barndom så det får barnen sen gå igenom och ja jag vet att det kan va svårt för dom som är barnlösa och veta vad man vill ha. Dock behöver dom inte va rädda för det dröjer innan vi är där. Ja det känns lite som man har satt ett stopp på tiden här. Läskigt men jag tror att det kommer bli bra. Iallafall blir det en tur till tippen , vi åker vid stängningsdags . Förhoppningsvis är det inte så mycket folk. Gud va jag är trött på alltid behöva tänka på säkerheten.

okej nu ska jag gå och ta en kopp te , känner mig lite kall för jag stod ute och sorterade en säck med tyger. Jag slängde det mesta men jag behöll även  en del. Dom kanske åker iväg  vid nästa rensning .  Okej ha nu en härlig dag.  ? Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *