Rutiner funkar bra för mig.

Hej hoppas att ni mår bra. Ja jag mår bra och jag är så glad för att jag har kommit igång med våra kvitton. Jag har bestämt mig för att ge en timme om dagen till att skriva in våra kvitton  Och nu tänker ni säkert har hon blivit tokig och nej det har jag inte men det känns ju inte helt fel att kunna dra av byggkostnader när man säljer sin bostad. Det ända som är lite läskigt att då får man se hur mycket pengar man har lagt på sitt hus. Något som jag har märkt är
när man skapar rutiner då blir sakerna gjorda. Jag har en del fasta punkter. Söndagar vattnar jag blommor och måndagar byter jag sängkläder och handukar. Fredagar är det städdag och nu kommer jag lägga till en ny rutin. Jag läste precis ett tips att du ska ta en blommspruta och fylla med ättika och varje kväll innan du ska gå o lägga dig ska du spruta i toaletten. Jag älskar att få städtips. Okej idag ska vi börja rensa , så nu gäller det att komma över spärren och börja verkligen slänga. Vi har ett extra hus på tomten som vi ska börja med.  Önska mig lycka till.  I går hade vi så tur med vädret, vi åkte en tur till tippen och slängde trädgårdsavfall och när vi körde ditt så började det regna och när vi skulle lasta av kom solen fram. Vi hade även tur med kvällspromenaden för det regnade bara lite.
Ja då får vi se hur det blir idag. Jag vill bara önska er en bra dag o lägg ingen energi på vädret för du kan ändå inte göra något åt det. Gilla bara läget. ?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *