Så vacker ros

Hej igår när jag var ute och gick lyssnade jag på ett nytt sommarprat. Den här gången var det grundaren av klarna. Det var extra spännande för vi använder klarna i vårt företag. Det var väldigt intressant men en sak som jag tänkte på är att det är så lätt för dom som har pengar och framgång att säga att det inte betyder något. Sen gillade jag hans idéer att man borde lägga mer fokus på dom som gör bra saker för mänskligheten och vår planet. Dom borde vara våra idoler.  Mina idoler är dom som gör något för våra djur och på tal om djur så knarkar jag just nu youtubklipp på yorkshireterrier. Alltså så söta.
Jag la upp den här bilden på Insta, dock ingen hundbild.

Alltså har ni sett så vacker. När vi för snart 29 år sedan flyttade in i vårt hus fick vi en liten ros från en av våra kompisar. Jag blir helt matt när jag tänker att vi har bott här så länge och hur ska vi klara att flytta härifrån. Ja ja tillbaka till rosen , jag gjorde det misstaget att jag satte den för nära huset men den trivs som ni ser. Jag har bestämt mig för att när vi flyttar tar jag rosen med mig. För en altan ska jag ha. Kommer vi någonsin kunna hitta ett bättre ställe. Ja det får bli ett annat inlägg men som tur är så är det inte aktuellt i nu. Mentalt behöver jag lång tid och vi ska först  börja rensa ut. Vi har en plan. Ja min nästa plan är att fixa lite fredagsgott men först ska jag göra lite trädgårdsjobb. Nu vill jag önska er en trevlig helg och kanske lägger jag ut något kul på stories. ? er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *