Nu vet jag vilken hundras jag vill ha

Hej ja vad skriver vi om idag då . Ja att humöret är som en bergodalbana och att man saknar sina barn o barnbarn så man håller på att bli galen. Jag saknar att gå handla mat när man behöver det och att gå i butiker. Jag saknar utflykter men mest saknar jag känslan av att inte va så Djävla rädd hela tiden. Jag vill bara höra orden nu är det över. Jag kan klara allt vad en karantän innebär  men det är rädslan som är värst. Dock har jag 99 % bestämt mig för att nu vill jag ha två yorkshireterrier. En Selma o en Lisa . Nu ska jag bara få med mig min man på den här resan och det kan va jättesvårt. Igår gick jag på min promenad själv och då gick jag o tänkte på att så roligt det kunde varit om jag hade två hundar med mig. Jag kan se framför mig hur vi fyra åker ut på äventyr tillsammans.

Okej till något helt annat , jag har sparat ner en massa bra träningsfilmer och nu ska jag försöka göra ett bra program och blir det bra så ska ni få ta del av det.

Okej ja det blev väl inte så mycket vettigt sagt men vi får kämpa på och någon dag får vi höra dom magiska ord det är över nu. ? Ta hand om er

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *