Ny månad och ett nytt recept

Hej Ja då går vi in i en ny månad. Hur känns det. Ja jag undrar lite hur framtiden blir. Jag har hela tiden tänkt att till hösten går vi tillbaka till det normala. Dock nu känner jag att så kommer det inte bli. För hösten är runt hörnan. Så ja hur blir det då. När man tittar på filmer och serier och ser att dom lever ett normalt liv, ja då har man lust att hoppa in i filmen och serien. Ja jag längtar verkligen efter ett normalt liv igen, som min dotter sa att man får tid att tänka så mycket och det är inte alltid kloka tankar man får.  Okej nu ska ni få ett litet mattips .

Du tar och delar tofu och lägger dom i en marinad av 2 msk tamari , en riven eller hackad vitlöksklyfta, en msk riven ingefära , halv lime , halv tsk gurkmeja och en msk flytande honung. Låt dom ligga länge . Flera timmar. Sen trär du dom på ett grillspett och lägger dom i en ugnsfast form. Sätt ugnen på 100 men jag satte dom på 160 grader i ca 25 minuter. Sen en god sallad till detta . Det var faktiskt väldigt gott och jag är ingen stor älskare av tofu. Ja som vanligt hittade jag receptet av Food pharmacy .

Ja då vill jag bara önska er en god dag ? Ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *