Planerar en ny vandringstur.

Hej på er Ja igår var ingen bra dag men den här dagen har börjat bättre. Skönt att det har blivit svalare. Sitter o planerar en ny vandringstur till helgen. Den här turen är lite kortare och det är bra för mina ben mår inte så bra om det blir för långt. Tråkigt men det är bara att gilla läget. Det är kul att planera. Jag är en riktig planeringsmänniska. Var vi ska gå och vilken mat vi ska ha med oss. Vi hoppas även på att vi ska få med vår son o hans flickvän. Vi får se. Dom hänger på om dom har tid o lust. Vi kanske kommer behöva deras hjälp om vi inte fixar att komma hem men vi ska åka dit o titta och se om vi kan klara oss själva.

I kväll blir det midsommer, älskar den serien. Jag tänkte baka någon nyttig kaka och blir den bra så får ni receptet. Ja då kör vi tisdag och ha en superbra dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *