Varför är jag som en badsvamp som suger upp allt.

Hej på er.
Varför är jag så lättpåverkad och varför fastnar jag då i det tillståndet. Det är sjukt jobbigt för den andra personen går bara vidare som inget hänt. Ta det här med corona , jag känner mig fruktansvärt ensam i den här biten. Det känns som jag stoppar alla och att alla tycker jag överdriver. Ja jag känner mig bitter idag och det gjorde jag inte från början men som jag sa så påverkas jag av andra. Jag är trött på det och om två veckor går min man på semester och jag längtar inte för det kommer bli ett helvete. Min man kommer vilja göra en massa saker och jag vill bara stanna inne och skydda oss. Det som är för djävligt är att jag inte kan  säga åk du för då kan han ta med sig skiten  hem. Ja jag är en sådan person som hela tiden försöker göra det bästa av situationen men i dagens läge är det svårt. Ja ursäkta mig att det blev ett tråkigt inlägg men som ni vet så får ni verkligheten. Jag kan inte sitta och ljuga med att allt är bra. Okej till något helt annat. På fredagarna gör jag alltid nyttig fredagsgott och jag la upp det på Insta men jag tror jag avslutar med receptet här, så vi inte fullständigt deppar ihop.

Ta 3 1/2 dl mandlar och mixa till mjöl.

10 dadlar

1 dl kakao men där tar jag mindre. Ta så mycket du vill

1 vaniljstång

4 msk vatten

en nypa havssalt.

Mixa allt  Jag gjorde en halvportion och fick tre små pajer. Väldigt mättande. Sen kan du ha vilka bär till. Så gott.

Ja ny vecka och nya tag, ja det är vad jag brukar känna och tycka men idag är ingen bra dag. Dock så vet jag att det är många som har det sjukt värre än vad jag har. Så vi biter ihop och jag önskar av hela mitt hjärta att ni får en bra dag. Till er alla som kämpar därute. ? Ge aldrig upp det kommer en ny bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *