Ett litet tips och mina arga tankar om hur Sverige har handlat i coronafrågan.

Hej vill ni ha ett bra tips . Dela och Stoppa in bär, frukter eller grönsaker i frysen och vips så har ni goda isbitar att lägga i drycken. Jag dricker varje morgon ett glas vatten med en citronskiva i. Tar även ett par styckna valnötter och en frukt. Så börjar jag min morgon. Sen lite jobb med mina sociala kanaler både företag och privat. Sen avslutar jag med ca tjugo minuter träning och meditation. Efter dusch  o påklädning  går jag runt och läser i 30 minuter. Sen blir  det havregrynsgröt med äpple , kanel och gurkmeja. Plus stekta pumpakärnor,sesamfrö och solrosfrön.

i går på min promenad lyssnade jag på Gry Forssells sommarprat. Väldigt bra, men hon sa något som gjorde mig väldigt arg och jag känner att jag måste skriva av mig. Precis i början av coronan tog danmark det på stort allvar och stängde ner, medan sv lallade runt. Gänget från Mix megapol skulle gå på  en stor fest men deras danska producent sa att dom borde säga nej. Gry sa nej men tyvärr så gick Adam. Ja ni vet hur det gick sen. Så tragiskt. Nu är dom oroliga för sommaren men sluta att va oroliga utan gör något åt det. Förbjud folk att leva som vanligt. Vi kan inte just nu L leva Som tidigare. Nu  måste politikerna ta sitt ansvar för folket kan inte det själv.  Gå in med poliser o militär när det blir för stora folksamlingar eller va där innan det hinner bli stora folksamlingar. Sätt ner foten.  Ja nu måste Sverige ta sitt ansvar.  Jag gillar inte heller när staten/ politiker ska bestämma men jag vill leva . Jag vill att alla ska få leva. Hoppas att vi får se någon förändring. Jag är så tacksam att företagen har låtit sina anställda jobba hemifrån. Dom har tagit sitt ansvar. Man ska kanske flytta till Danmark.
okej nu blev det långt. Nu ska jag njuta av den här dagen o ja ni vet vad jag ska göra nu.
Tänk smart innan ni gör något. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *