I dag är det varmt

Hej , ja jag tittade på termometern och den visar redan på 27 grader. Hur ska den här dagen sluta . Ja jag gillar när det är lagom varmt, dock så älskar jag bäst kvällarna och nätterna. Vi tog vår promenad vid tio tiden och sen efter ca en timme gick vi hem o badade. Så mysigt. Ja för tillfället händer inte så mycket i livet , jag hjälper min son o hans tjej med att inreda deras sovrum. Så kul. Så just nu ska vi hitta snygga sänglampor,gardiner och matta. Vi är klara med sängbord och sideboard.  Det är en djungel där ute , det finns så mycket snyggt att välja på. Så nu ska jag jobba lite och sen behöver jag fixa lite i trädgården men jag hamnar säkert i skuggan. Ha en fin dag och just nu får ni en svalkande bild från vår semesterresa som vi gjorde förra året. Det är bara njuta av gamla minnen och tänka att så där kommer det snart va igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *