En helt vanlig dag med mina tankar

Hej i dag ska det bli varmt. Ja nu är det sommar och igår började midsommer. Älskar den serien. Tidigare bakade jag alltid en god kaka till och då satt vi nästan hela familjen och tittade. Nu blev det ingen kaka och bara vi två. Så njut av familjen när ni har dom hemma. Ja njut av livet nu och se inte hela tiden framåt. Längtar du efter något så glöm inte att njut på vägen dit. Tycker du att det tar för lång tid för att komma dit, sätt upp små delmål. Då känns inte tiden så lång .  I går på vår kvällspromenad lyssnade vi på Mona Sahlin. Det jag gillar med sommarpratarna är att du lyssnar på folk som du annars inte skulle ha lyssnat på. Jag lyssnar på alla men jag är lite tveksam om jag ska lyssna på dagens talare. Anders Tegnell. Kommer han bara prata om coronan. Vill inte veta något utan jag lever i min bubbla. Ja jag är rädd att jag själv,min familj,släkt,vänner eller ja alla ska bli sjuka. Jag klagar inte utan gör vad man ska göra. Hålla avstånd och tänk efter vad du gör.  Gör det bästa av situationen o hitta på saker som inte är farligt för er eller någon annan. Har man barn så behöver man inte alltid göra saker så komplicerat, dom vill ha er närvaro och er kärlek.  Just nu är det viktigare att leva än att ha störtkul. Ja med dessa tankar ska jag ta tag i mina saker. Så kom ihåg att det är inte över förrän det är över. Så lev säkert. ? Ha en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *