Sommarpratarna och mitt onda finger

Hej , ja jag har fortfarande ett svullet finger som tur är har jag  inte så ont. Dock undrar jag varför det är svullet. I går så virade jag runt fettvadd men det var svårt att hålla det på plats. Slutpratat om mitt finger för nu har sommarpratarna börjat och tyvärr så är jag inte i fas. Igår lyssnade jag på dom två första avsnitten. Började med att lyssna på Greta Thunberg och sen Shima Niavarani. Ja första talaren kan man ju skriva ett helt inlägg om men läskigt att höra. Vi måste verkligen börja tänka på vår miljö. Jag tror att vi människor måste få konkreta hänvisningar till vad man ska göra. Få alla med på tåget . Ja vi kommer få det sämre men något måste göras. Ja jag vet inte men dom som vet måste tala ut så vi förstår . Okej som ni förstår skulle vi kunna prata hur mycket som helst om detta problem. Som tur var så var den andra talarens program lite roligare.
Dock så  får vi inte glömma    att vi har ett stort miljöproblem att ta hand om.   Okej dags

för en bild på mitt lilla finger.

Ja som ni ser måste jag fixa till det. Okej vi hörs Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *