Ont i ett svullet finger och en god blåbärssmoothie

Hej Ja nu är min blogg fixat. Så glad och tacksam för all hjälp jag har fått. Tyvärr har jag ett svullet finger så jag har lite svårt att skriva. Ja jag har svårt att göra saker med min hand. Jag har ingen aning vad jag gjort och vad jag ska göra . Okej till något helt annat på Insta lovade jag lägga upp ett recept på min blåbärssmoothie. Ja min är det inte utan det är foodpharmacy recept. Ja då tänker ni säkert gör hon inget annat än lagar mat från dom och svaret är precis så. Jag gillar deras mat o tänk.  Så du tar en halv honungsmelon och det bästa är att ta med kärnorna  för det är där som den bästa näringen sitter.En  Näve spenat, 2 dl blåbär och en dl mandelmjölk. Mixa och blåbären ska va frusna.

okej Det får bli ett kort inlägg idag men jag hoppas att ni mår bra . Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *