Mina blomfrö har kommit och jag behöver hjälp med mina dahlior . Var kommer skrattet ifrån.

Hej på er wow wow vilket väder vi hade igår. Jag gick i en kortärmad klänning och på kvällsrundan hade jag bara en tunn tröja på mig. Så härligt. Jag satt även ute och jobbade hela dagen. I går kom mina fröer så jag ska se om jag kan få ner dom i jorden. Ni kommer säkert få hänga med på instastories.

Jag har även lite frågor angående min första dahlior. Jag ser att den redan börjar vissna . Vad gör jag? Jag ser även att ett av bladen är lite bruna, för mycket eller för lite vatten? Ska jag klippa av den som börjar vissna och var klipper jag? Det kommer en knopp under den andra blomman. Jag vattnar varannandag . Många frågor och tar tacksamt emot hjälp.

Okej till något helt annat , jag mår så bra av att få bilder från mitt lilla barnbarn. Just nu har hon börjat skratta. Tänk att skrattat kommer först, vi vet ju att man mår bra av att skratta lite varje dag. Vi vet att små barn härmar men jag vet också att egentligen hur mycket skrattar man när man är trött småbarnsmamma. Går hemma själv, så var lär barnet sig att skratta. Du som föräldrar ler ju hela tiden mot ditt barn men skrattar du. Ja många konstiga tankar men det är helt underbart att höra henne skratta. Tack min fina dotter för att du delar med dig ❤️ Nu ska jag sätta igång, det här att hålla igång sociala medier tar sin lilla tid. Här kommer några bilder av min lilla skatt

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️?????

Ta hand om er och kom ihåg att ni är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *