Ett recept ni inte får missa

Hej på er , ja det var ett tag sen jag bloggade . Jag har faktiskt gått och funderat på att sluta blogga men efter mina kära barns present igår så kör vi igen. Jag har lagt upp på stories och Insta om det här goda receptet. Det är så enkelt att göra . Ni tar tunnbröd skär i remsor. Jag la tre fyrkanter på varandra och sen penslade jag med olivolja uppblandat med vitlökspulver men du kan ta vad som helst. Nästa gång tänker jag riva på lite parmesan. Strö lite flingsalt på. In i ugnen 160 grader i ca 8-10 minuter. Ska bli lite gyllenbruna. Vi hade faktiskt en dipp till som blev över när vi åt fisk till middag.

Tack fina https://blogg.loppi.se/bisse/category/recept/


okej ni ska även få receptet på såsen vi hade till. Du river lite ingefära, lite chiliflakes,en hel pressad lime, några droppar sesamolja,fint hackad vitlök,tamarinoch kokosmjölk. Blanda och sen har du en god sås eller dipp. Här vill jag tacka https://foodpharmacy.se/2015/09/vardagstorsk/

Ja en ny månad och det ska bli spännande att se hur den blir. Vi får verkligen hoppas att den blir bättre än majmånad. Ja kul att va tillbaka Ha en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *