Moodboard till sovrummet och hur vi blev dyblöta

Hej ja igår när vi skulle gå vår kvällspromenad som blev väldigt sen igår. Var tvungen att först fixa lite pedikyr. Ja sånt tar tid. Så vi började gå vid tiotiden trots att himmelen var väldigt mörk men vi såg också några ljuspunkter på himmelen . Vi går ca tjugo minuter och jag får en liten regndroppe, då kom frågan ska vi vända om o gå hemåt eller ska vi fortsätta gå. Ja det kan jag säga er vi tog fel beslut. För den här regndroppen förvandlades till att himmelen öppnade sig och kastade hagel på oss. Fy Fabian vad det gjorde ont men vi blev inte blöta. Dock efter dom orden övergick haglet till regn och som tur var så hade vi inte så långt hem. Så två dränkta människor kröp upp i soffan och drack te och såg trädgårdstider. Älskar det programmet. Tror jag ska se om man kan se om alla program.

okej till något helt annat, nu kommer mitt andra förslag för deras sovrum. Nu är svart basfärgen. Jag hade gärna lagt till mässing men dom gillar inte mässing. I dag ska jag satsa på vitt. Kan dock inte riktigt bestämma mig för vilken färg den tredje ska va. Grått och vitt. Sen då.

Svårt att se men kuddarna är gröna och svartgrå. Tyckte det var lite coolt att jag lyckades fånga upp färgen i kudden med sängbänken. Mattan ska ha känslan som fårpäls men är förståss inte riktig.

okej som vanligt önskar jag er en bra dag. Kom ihåg att du själv skapar din dag. Alltså hur du vill se på din dag. Jag hoppas att på fredag kunna samla lite av familjen på en utefika. Ska bli varmt.

?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *