Moodboard till sovrummet och en god smoothie

Hej på er hur mår ni . Ja det här vädret blir man ju inte så glad över. Jag gillar inte när det är för varmt men det kunde iallafall va lite varmare. Jag har vinterjackan på mig under mina kvällspromenader. Okej nu tänkte jag visa mitt första förslag till sovrummet. Dock så upptäckte jag att jag glömt taklampa. Dom ville ha hotellkänsla och dom har en melerad ljusgrå färg på väggen. Så mitt första förslag var.

Tyvärr så ville dom inte ha mässing och sammetsgardiner. Så idag blir ett annat förslag. Jag utgår ifrån sängbordet.

Ja igår så gjorde jag en Smothie, receptet ligger på instastories. Den blev väldigt god. I dag ska jag göra en på rödbetor, morot,apelsin och ingefära. Så hela den här veckan ska jag köra med dessa två. Ja man får tänka lite praktiskt när man inte kan springa och handla hur som helst. Vi handlar varannan vecka. Nej nu är det dags att ta tag i dagen. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *