Strul med bloggen, tips på en rolig film och ett roligt besök.

Hej på er. Ja det var ett tag sen jag skrev till er men det har varit strul med bloggen. Nu är det fixat men inte heltklart. Jag kommer behöva hjälp. Okej vad har hänt då, ja i dessa tider händer inte så mycket. Dock så hade vi jättetrevligt i lördags för då tittade sonen och hans flickvän in och den här gången stod vi inte bara ute och pratade utan jag hade fixat fika så vi satt ute på altanen. Höll avstånd men tyvärr var det inte så varmt . Dock är det så kul att träffa dom o höra allt om deras kommande flytt. Två veckor kvar. Längtar till när man bara kan åka ditt o få en kopp te. Vi kommer få så närma att vi kan träffas lite mer spontant. Vi har även pratat om när allt det här är över ska vi ha en stående tid o spela badminton, tennis eller paddel. Jag är sugen på att testa paddel. Jag kom även på att när det blir varmare kan ju Emilia och Michelle komma hit. Längtar så jag dör. Inga bilder från helgen.
Jag kan faktiskt rekommendera en film vi såg i helgen , en spansk film toc toc så rolig.

Ja så nu tar vi tag i den här måndagen. Jag ska göra några sovrummsförslag till sonen min. Älskar att hålla på och inreda. Jag kan ju visa mina förslag till er.
okej ha en bra måndag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *