Ingen bra dag

Hej det blev aldrig något inlägg igår för jag tappade gårdagen lite. Svårt att skriva något positivt när man inte själv känner sig så positiv. Så jag valde att inte skriva och jag kommer inte att skriva så mycket idag för dagen känns inte bättre. I går var Jag tvungen att säga nej till en möjlighet för ett så supercoolt reklamjobb. Så där förlorade jag mig själv lite. Djävla astma och corona.
Så jag vill bara visa er en sak som jag gör på Insta, som jag har sagt tidigare så gillar jag att va med på utmaningar och här gäller det att hitta en outfit med en speciell färg. Här kan ni se Mina fyra dagars Förslag.

Blå, beige,rosa och grön. Väldigt roligt tror jag ska satsa mer på outfitbilder.

Ja mina vänner då önskar jag er en bra dag och ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *