Modevisning så kul att filma.

Hej på er idag har jag gjort något som var roligt. Jag har gjort en modevisning. Jag har beställt lite nya kläder och jag blev faktiskt nöjd med allt. Det ända som var lite för stort var västen men jag får ha en tjock tröja under. Vill du se hela min modevisning så gå in på min Insta stories.

Det är en ny färg för mig när det gäller mina byxor men jag tyckte den var lite cool. Tänk ett par vita sneakers till som jag tyvärr inte har. Kan inte riktigt bestämma mig för vilka jag vill ha. Jag får leta vidare.

Ja nu ska jag gå och ta hand om lite ordrar och även bokföring. Ha en fin tisdag och tack för att ni tittar in och läser. I morgon ska ni få recept på en god lasagn . ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *