Nytt soffbord och goda knäckflarn.

Hej på er Ja då har helgen gått och jag vet inte hur snabbt tiden kan gå ,trots att du inte gör något särskilt. Vädret har varit lite si och så så mina planer att plantera gick inte så bra. Helgen har varit kall ,sol och regn. Så jag struntade i det. Så vad har jag gjort. Jag har bakat knäckflarn som blev så goda. La upp receptet i min Insta stories och vill ni ha receptet så säg till. Dom blev väldigt goda. I söndags hände något roligt, vi hämtade vårt nya soffbord. Jag såg en stor influenser http://Michaelafornisom skulle sälja sitt soffbord och först tänkte jag på min son som har precis köpt ett radhus men dom ville inte ha det och då tänkte vi att vi köper det själv. Så nu står det här hemma och pryder sin plats. Tyvärr fick jag inte träffa henne själv för jag vågade inte men vi hade en väldigt fin skriftlig kontakt. Hon hade ställt bordet utanför sin ytterdörr med en väldigt fin lapp. Wow så fint ställe så Nu blev jag ännu mer sugen på att bo inne i stan. Det här var Östermalm och wow vilken fin innergård.


Säsongens första fika ute på vår terass och leif hade också bakat några brichoer som blev tyvärr lite för torra.
Se så snyggt. Det ända som är lite fel är att det är väldigt lågt men det passar så bra till den här platsen vid öppna brasan.

Ja annars har jag försökt att styra upp en planering av vår tvättstuga. Jag har en bild hur jag vill att den ska se ut. Jag har hittat golvet jag vill ha och jag vet vilka färger och nu måste jag bara lyckas få min kära man att också gilla min idé. Vi renoverar på så olika sätt. Jag vill ha en lista på vad vi ska göra och den här gången är det verkligen viktigt med en lista för vi ska beställa allt på nätet. Inga besök i butikerna. Sen så tycker jag det är så härligt att stryka på listan när man är klar med en sak. I dag hoppas jag att vi målar taket för i går fixade leif med taket.

Ja nu ska jag sätta mig med bokföring men först ska jag träna och meditera. Det ända jag vill göra är att åka och hålla mitt barnbarn. Jag blir så ledsen när jag tänker på det. Så jag måste försöka att tänka på något annat. Ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *