Renovering av tvättstuga och valborgsmässoafton

Ja nu är det valborgsmässoafton och den ända brasa man får se är den i öppna spisen. Det fungerar med. Bara man får va med sina kära och det får man ju nästan. Gud igår facetimade jag med lilla Michelle och vad det händer saker hela tiden. Jag vill stanna tiden. Okej på tal om tid så har vi kommit till det sista rummet att fixa. Tvättstugan och igår tänkte vi snabbt plocka ut det gamla torkskåpet. Så tänkte vi men nej den förra ägaren hade varit noggrann och skruvat fast skåpet i väggen. Det tokiga var att vi kom inte åt den men efter ca två timmars slit lyckades vi få ut den.

Tänk er bakom skåpet Högt till vänster satt En djävla skruv.
Kul men det blir bra när det är färdigt. Jag är så glad att vi har något att göra. Så man får något annat att tänka på. Det behöver man i dessa tider.


Dags att beställa ny mat på mathem . Vi kör tvåveckors meny. Ha nu en fin valborg och kom ihåg det viktigaste
är att vi håller oss friska. Det kommer en ny valborg ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *