Recept på proteinbröd.

Hej det känns som mitt sug efter att baka har kommit tillbaka men jag ska satsa mer på nyttiga saker. Så i går gjorde jag ett proteinbröd. Det blev lite platt men jag saknade en sak som skulle göra det lite mer fluffigt. Ja i dessa tider får man göra det bästa man kan.


Du tar två ägg plus 2 dl keso. Mixa till en jämn smet. Häll i en dl majsmjöl, en maizenamjöl, 1 msk solrosfrön och 1/2 tsk salt. Rör runt och klicka upp på ett bakplåtspapper. Lägg lite frö ovanpå. In i ugnen i 200 g i en kvart.

Tror att jag ska baka något annat gott men först måste jag göra en meny för två veckor. Ta ut ett torkskåp och en balja ur tvättstugan . Sen kan vi börja renovera. Sen hoppas jag att det blir lite FaceTime med dottern Min och mitt kära lilla barnbarn.
Ja dagarna flyter på och idag är det lillördag och vädret har tagit en liten paus. På Insta ställde jag en fråga om hjälp och imorgon kan jag visa er vad jag behöver hjälp med. Ha nu en härlig dag och ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *