Skräckslagen och lugn.

Hej hur mår ni . Jag pendlar i mitt mående. Ena dagen känner jag mig lugn och nästa dag är jag skräckslagen. Jag tänker på alla i släkten och vännerna , hur mår dom. Kommer vi klara oss. I går kunde inte min man va tyst om Coronan annars har vi en regel att vi pratar inte om den. Jag fixar inte det men han sa att han har aldrig varit med om att i tidningen fanns tolv sidor med dödsannonser. Tänk så många människor som har dött. Nej jag måste sluta tänka på det och istället gå in i min bubbla. Vad ska man annars göra. Bli tokig. Så nu lämnar vi detta.

I dag ville jag inte lämna sängen för när jag tittar ut ser jag att det snöar men som tur är så behöver jag inte gå ut. I dag ska jag rensa tvättstugan och kanske baka. Sen i kväll blir det trädgårdstider. På tal om serier så såg vi sista avsnittet av homeland. Så bra serie och så bra slut.

Svår att lämna.

Kämpa på mina fina följare vi sitter alla i samma båt. ? Ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *