Träningsredskap

Hej hur mår ni, jag fick precis reda på att min sons karantän är förlängt till 11maj. Så nu måste vi skicka lite sommarkläder. När han åkte var det kallt och nu har han 20 grader. Det som jag tycker är extra tråkigt är att han inte får träffa sin lillasysters lilla baby. Ingen av hennes syskon har träffat henne . Tråkigt okej jag lovade att visa er något jag köpte och har testat i ett par dagar.

Du ska ha den på dig i 20 minuter om dagen. Iallafall i början. Den gör så att man får en rakare hållning. Om det fungerar vet jag inte i nu men allt som gör att man får en fin hållning och bättre andning testar jag gärna. Jag är som sagt väldigt lång och jag kommer ihåg att mina storebröder alltid sa till mig sträck på dig. När jag var ung gick jag en mannekäng och fotomodellskola och där fick jag tips att lägg några böcker på huvudet och gå runt. Ja så vi får se om det här Var ett bra köp. Dom säger att efter två veckor ska du se någon förändring så jag återkommer senare med resultat.


Här ser ni den i action.

okej då tar vi och kör en bra onsdag. ? ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *