Mormors lilla skatt blir en månad.

Hej idag blir den här lilla sötnosen en månad. Tänka sig en hel månad och jag har bara fått träffa henne två gånger utomhus. Bara fått hålla hennes lilla hand. Djävla Corona. Jag vill ju knyta band till henne. Jag vill att hon och jag ska bli bästisar. Jag vill att hon ska få en mormor som mina barn tyvärr inte fick. Ja det är en sån dag i dag. Tänk om det här varar länge. Ja jag vet att mina problem är små jämfört med vad andra går igenom men just nu vill jag bara tänka på mig själv.


Grattis på dagen.

Okej tillbaka till verkligheten. I dag ska jag fixa fint på terassen och balkongen. Jag skulle även vilja byta ut jorden på en del krukväxter men jag har inte tillräckligt med jord hemma. Hoppas att jag har tillräckligt till mina fröer.
Ja men då kör vi tisdag och ikväll kommer trädgårdstider. Älskar det programmet.
I morgon ska ni få ett tips på något jag köpt.

? Ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *