Jag har gjort något förbjudet.

Hej hopp då var det måndag igen. Jag gjorde något hemskt i helgen. Dagarna flyter ihop på något konstigt sätt. Sitter just nu och undrar vad vi gjorde i fredags, dock så tror jag inte att det hände så mycket förutom att vi fixade med skafferiet. På lördagen packade vi ner en liten fikakorg och körde till en sjö. Det är så här kommer ni ihåg att jag köpte frö och när jag läser på fröpåsen behöver jag blanda jorden med sand. I dessa tider kan man ju inte handla så jag plockade med mig två ica plastpåsar och fyllde med lite sand, som tur var så var det inga människor där. Så när det har blivit varmare kan jag så.

Ni ser att det finns mycket sand kvar. Ja sen åkte vi hem med stöldgodset.


Söndagen fixade vi det sista med skafferiet och vi fick även mat från mathem. Känns som julafton. Tänka sig imorgon blir lilla Michelle en månad och jag har fortfarande inte hållit henne i min famn. Ja jag vet att det kommer bättre tider men ibland blir jag tokig. Okej jag fick min morgongympa och lite meditation och sen ska jag få ihop mina steg. Nu ska jag jobba lite och slutföra skafferiet. Sen ska ni få se resultatet. Ha nu en fin dag och ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *