Födelsedagspresent från mina fyra hjärtan

Hej åh vad jag är glad och tacksam för att jag har så fina barn. Dom hade skickat en så fin klänning till mig. Då måste jag väl ändå gjort något bra när mina fyra barn har blivit fyra underbara människor. Det roliga var att jag hade själv lagt den i kundkorgen men jag hade inte tryckt på skicka knappen. Så dom vet vad jag gillar. Titta så fin klänning, tyvärr är mitt hår behov av ett frisörbesök men som ni vet vilka tider vi har. Ska bli kul och se hur långt Håret blir innan jag kan gå till frisören.

Ja då är det dags att beställa från mathem igen. Hoppas att det finns tider. Så jag måste gå upp och sätta mig vid datorn och trycka på skicka knappen. Ha nu en fin helg så hörs vi på måndag igen eller så hänger ni med på Insta. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *