Dahlior inte så bra och ett roligt mail.

Ja gröna fingrar har man inte. Ja i höstas reade dom ut dahlior så jag köpte ett gäng och la ner dom i källaren. För ca tre veckor sedan plockade jag upp dom och stoppade ner dom i påsar. Ja det har inte hänt så mycket men jag fick höra från någon annan på Insta att hon har samma problem. Så hon skulle ge dom ett par veckor till, så jag tänkte göra samma sak .

Ser inte så kul ut.På tal om kul så fick jag ett roligt mail . Fick höra att Peter Dalle filmen är färdigspelad. Längtar så efter att gå på bio och se den. Tror att det blir nästa år. Sen fick jag frågan om jag kan tänka mig att va med i en annan film. Ja vi får se vad det blir med det. Håller tummarna. Inspelning i sommar. Då ska väl den här skiten va slut. Jag försöker leva i min bubbla men jag såg det tragiska som hänt. Det kommer så nära när man vet vem som har dött och inte var han gammal. Fy fan stackars familj. Jag tycker det är så läskigt , vi vet ju att vi alla ska dö någon gång men nu är det faktiskt Så att man kan dö nu. Döden flåsar en i nacken. Nej nu ska vi inte tänka mer på det för då blir man tokig, inget blir bättre av att man går och oroar sig. Nu kör vi en bra torsdag , nu gör vi som mitt lilla kära barnbarn och räcker ut tungan mot skiten.

Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *