När helgen inte blir som man tänkt sig.

Hej ja då har den här helgen gått och den blev inte som jag tänkt mig. Det blev ingen träff med sonen och dottern min. Vi vågade inte. Däremot fick sonen träffa sin lillasysters dotter. Han sa till mig att han var väldigt tagen av situationen. Han har aldrig hållit en liten babyhand i sin hand. Han sa även att det här var inte bara en vanlig baby utan han var morbror till den här lilla babyflickan. Så fint sagt. Så det blev en bra helg ändå och han och hans tjej var även så gulliga att handla lite saker till oss. Vi behövde jord och nya dahlior lökar. Plus lite mat.

Snälla väx och bli fina. Tror att det kommer gå bättre. Såg lite grönt på den ena löken. Okej nu bombar vi dom med mycket kärlek.

Annars har helgen bestått i lite kakfrossa från gateau

Köpenhamnare plus en annan som jag av en konstig anledning inte fotade. Det blev även valnötsbullar. Dock så mådde jag inte bra av allt socker. Jag äter nyttigt alla andra dagar men lördagen är min fuskdag. På kvällen hoppade jag pizzan utan jag köpte pasta cannelloni . Så gott med spenatfyllning. Ja det blev även en promenad på söndagen och lite trädgårdsarbete.

Det gäller att man gör det bästa av dagarna. Nu får jag önska er en bra dag och att ni hittar era guldkorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *