Min påsk var inte så rolig.

Hej ja då är jag tillbaka igen. Hur mår ni och har ni haft en bra påsk. Ja min påsk har inte varit så kul och jag vet att det har den inte varit för dom flesta. Vi valde att inte fira påsk . Allting är så rörigt här hemma så jag kände inte för att pynta, vi brukar inte pynta så mycket i vanliga tider. Påsken har aldrig varit så stor för oss. Dock så hade vi trevligt på skärtorsdagen för då åkte vi till dottern min för hon skulle hjälpa oss att handla, då hon handlade gick vi en runda med en sovande Michelle. Gud att det redan finns så starka band till henne. Jag längtar bara till att få hålla henne. Jag är så tacksam för att min dotter skickar bilder och uppdateringar om vad som händer. Det är dom här stunderna som gör en glad.


Det var sol men ändå väldigt kallt.

Ja under påsken facetimade jag med min äldsta son som är i Borås. Lever ett härligt samboliv med sin fina flickvän. Annars har det varit mycket renovering och jag har rensat i skåp. Igår stod jag och strök en massa dukar och jag hatar att stryka. Dock en skön känsla när det är gjort. Vi har börjat med två nya serier, the crown och en spansk serie. La casa de papel . Spännande och så har jag Även beställt något spännande. Jag visar när jag får den. Ja ny vecka och nu hoppas jag att jag Snart kan börja inreda skafferiet . Vi har lite målningsarbete kvar och på tal om arbete Så måste jag fortsätta att arbeta. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *