Hudvårdsprodukter

Hej ja ibland älskar jag teknikens under. Jag har precis videochattat med min dotter. Alltså jag har sett lilla Michelle. Mitt hjärta gör dubbelvolter och det är mer än vad jag kan säga om när jag öppnade paketet med mina hudvårdsprodukter. Jag var tvungen att hämta mitt förstoringsglas för att se dom. Wow jag som trodde att det skulle räcka mer än en månad. Ja vi får se. På bilden såg flaskorna så stora ut men dom är perfekta att ha med på resa.

Ja ni ser att den lilla tuben ser ut som om jag hämtat ett gratisprov från något hotel. Okej jag testar och återkommer med resultat.


Till något helt annat så behöver vi handla lite mat och påskgodis. Så vi åker till dottern vår och passar lilla Michelle i vagnen och vår kära dotter hjälper oss att handla. Två flugor i en smäll.
Nu hoppas jag att ni trots allt får en härlig påsk. Vet inte om jag hinner titta in här i morgon men på Insta är jag om du skulle sakna mig. ? ? Ni är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *